fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

FSANP, solicitare oficiala pentru plata actualizata a echipamentului pentru personalul din penitenciare

FSANP, solicitare oficiala pentru plata actualizata a echipamentului pentru personalul din penitenciare

FSANP continua campania de pregatire a actiunilor in instanta referitoare la recuperarea banilor furati angajatilor din penitenciare din indolenta ANP in a rezolva problemele din programul de salarizare ori buget. Momentan inca la etapa scrisa pe mai multe categorii de actiuni: ore suplimentare, valoare salarii, norma de hrana si de echipament, etc. Sunt necesare pentru instanta. Le facem.

Legislatia permite actualizare normei de echipare pentru angajatii din penitenciare, bugetul prost facut dimpotriva

Ca sa n-avem discutii, FSANP a cerut in mod oficial ANP sa faca actualizarea normei de hrana pentru angajatii din penitenciare, acum cateva saptamani, si sa puna in plata norma de echipare actualizata asa cum a facut MApN. Sigur, asta cel mai probabil va ramane doar procedura prealabila pentru instanta si pentru actiuni de protest dat fiind ca ANP  nu are solutii si s-a si incurcat in buget.

Adresa FSANP majorare norma de echipament FPSS - 2019

Adresa FSANP majorare norma de echipament FPSS – 2019

FSANP continua campania de pregatire a actiunilor in instanta pentru problemele de salarizare

Intre timp ne continuam actiunile anuntate deja. Am strans cam 1.200 de notificari de refuz de ore suplimentare si de cereri de recalculare a salariilor (membri si nemebri de sindicat), ca etapa premergatoare a unor actiuni in instanta in funcite de cum raspunde angajatorul acestor solicitari, planul fiind sa punem presiune si in justitie cu cateva mii de procese nu doar la locul de munca si in strada. Poate ca asa intelege si Guvernul ca nu-i de joaca, si ca nu-i suficient sa-si asigure loialitatea sefilor cei mari de la ANP ca sa aiba liniste.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

4 Comments

 1. Marius

  Nu știu de nici un sindicat nu vrea sa protestam în stradă. Ne complicam ca nu mai facem ore suplimentare,acționăm în instanță când știm cât durează procesele etc.

  • O sa mergem si in strada, dar nu exista o actiune care functioneaza de una singura. Trebuie mers si in instanta si facute si actiuni in strada.Va astept, deci, cu un mesaj la fsanp@fsanp.ro ca sa va rezervati loc la viitorul protest in strada. Urmeaza in curand.

 2. Eu.ro

  Mai sunt prin provincie unii care cica ,,iubesc tinuta militara”dar umbla de parca ar defila pe podiumuri de moda.Ce sa mai zic ca tinuta este universala gen vara/iarna,avand dtept caracteristici:vara cald si iarna frig.

 3. Adrian

  Problema cea mai grava este ca nu se mai gaseste echipament de cumparat 🙂
  Toate site-urile care vand, ofera echipamente de proasta calitate si dupa care trebuie sa astepti cel putin 2 sau 3 luni.
  Uniforme decolorate, ținute improvizate…toate astea sunt rezultatele uni sistem defect, cu oameni napasatori aflati in functii mari, care vin la munca in costume scumpe, aranjati si parfumati, si care dau lectii de tinute militare 😉

Comments are Closed

Theme by Anders Norén