FSANP s-a reîntregit. Sindicatele din Penitenciarele: Botoșani, Târgșor și Ploiești au făcut posibilă reîntregirea uneia celei mai vizibilei și virulente federații sindicale. Uniți suntem puternici!
ANP, FSANP, penitenciar, sindicat

FSANP s-a reîntregit. Sindicatele din Penitenciarele: Botoșani, Târgșor și Ploiești au făcut posibilă reîntregirea uneia dintre cele mai vizibilei și virulente federații sindicale. Uniți suntem puternici!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) s-a reîntregit. Sindicatele din Penitenciarele: Botoșani (Novo Legis), Târgșor (Equitas) și Ploiești (Solidaritatea) au făcut posibilă reîntregirea uneia celei mai vizibilei și virulente federații sindicale. Uniți suntem puternici! Perseverența, energia și reprezentarea corectă și principială a polițiștilor de penitenciare  sunt valori care se regăsesc în sindicatele componente ale FSANP, cât și în sindicatele Novo Legis, Equitas și Solidaritatea și care au determinat ca cele din urmă să adere la FSANP. Să nu uităm că sindicatele sunt oameni, sunt polițiștii de penitenciare! Sub cupola C.N. Cartel ALFA, federația noastră este mai puternică și mai vizibilă ca oricând, în ciuda intrigilor și comentariilor răutăcioase ale frustraților șterși și invizibili, care n-au depășit limitele sindicalismului ”de blog” și așa-zisele negocieri ”din umbră” cu care iși mint membrii de sindicat. Aviz amatorilor bărfitori: Ca să poți judeca acțiunile FSANP, trebuie să faceți cel puțin cât face FSANP. Învățați că MASS-MEDIA, rețelele de socializare (Facebook, TikToK, Youtube etc.) sunt o forță în negociere mult mai mare decât ”capul plecat și introdus adânc în dosurile șefilor”!

FSANP, o forță în continuă revitalizare. Stați departe de abuzuri!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a demonstrat că are aptitudinea de a crea sindicate noi, tinere, cu lideri energici care au anvergură și capacitatea de a lupta pentru membrii lor. Liderii tineri crescuți de liderii seniori demonstrează că mișcarea sindicală continuă în ciuda schimbului de generații. Miile de membri de sindicat, polițiști de penitenciare, care alcătuiesc FSANP se simt reprezentați până la ultimul. FSANP luptă cu toată vigoarea și energia în apărarea fiecărui membru în parte și declară război total oricărei persoane fizice sau juridice care încearcă să afecteze vreun membru de sindicat. Avem energia, experiența și curajul de a sta la bătaie, indiferent de consecințe. Pentru un principiu, dacă e nevoie, ducem și lupte de gherilă. Așadar, cine are intenția de a intra în conflict cu membrii de sindicat și mai ales cu reprezentanții acestora, intră în conflict cu FSANP. Răspundem înzecit la atac și sfidare. Dacă o considerați amenințare, luați-o ca atare! Dacă te-ai luat de unul de-ai nostri, te-ai luat de toată organizația! Stați departe de abuzuri!

9 thoughts on “FSANP s-a reîntregit. Sindicatele din Penitenciarele: Botoșani, Târgșor și Ploiești au făcut posibilă reîntregirea uneia dintre cele mai vizibilei și virulente federații sindicale. Uniți suntem puternici!

 1. Frumoasa informare, dar despre restante ce se mai aude?
  Se mai da norma de hrana cu 1 iunie cum ramasese?

   1. Am inteles, dar noi nu facem nimic in sensul asta? Adica ramasese ca se reiau discutiile din mai….

 2. Bună ziua, la noi dece nu se acordă sporul pentru risc și suprasolicitare neuropsihică, în majoritatea unităților au făcut secții de psihici care vor fi populate cu psihici, nu începem și noi demersuri de acordare și a sporului dacă tot lucrăm cu ei ???? Domnule Dorobanțu este timpul să luăm măsuri în acest sens, așteptăm o implicare ca până acum.

 3. Pe site la MM in OUG sunt prinse atatea anexe mai putin a noastra nu, ce facem in sensul asta?
  Ce am primit noi au fost restante, ce primesc ei acum sunt peste salariile grilei, de ce nu facem nimic???

  Dle Dorobantu doar dvs nu puteti fi cumparat si aveti curajul de a face ceva, este un bun prilej sa obtinem si noi, asta e extra pentru toti

 4. Daca si dvs ati inceput sa nu postati si sa abandonati restantele de la hrana si spor anp, pe cand altii primesc MAJORARI….. e pacat

Comments are closed.

Skip to content