ANP, atribuții în echipa de conducere a sistemului penitenciar
ANP

ANP, atribuții în echipa de conducere a sistemului penitenciar

ANP ne informează cu privire la împuternicirea dlui Cătălin Niță în funcția de director general adjunct precum și referitor la împărțirea atribuțiilor în echipa de conducere. Mai jos detalii.

În context

https://www.fsanp.com//2021/03/06/anp-despre-scoaterea-la-concurs-a-posturilor-vacante-de-conducere-din-penitenciare/

https://www.fsanp.com//2021/02/11/modificari-la-plata-indemnizatiei-de-conducere-si-a-sporului-pentru-acces-a-informatii-secrete-pentru-personalul-din-penitenciare/

https://www.fsanp.com//2020/10/02/anp-despre-avasanrea-in-categorie-si-ocuparea-posturilor-vacante-de-conducere-pentru-politistii-de-penitenciare/

14 thoughts on “ANP, atribuții în echipa de conducere a sistemului penitenciar

 1. Bună ziua.
  Off topic, ne puteți spune în ce stadiu este OMJ specialist clasă, respectiv data când vom putea beneficia și noi de majorări???
  Totodată, se va acorda ori ba noile drepturi pe linia informațiilor clasificate???
  Nu de alta, dar trece timpul și …
  Vă mulțumesc.

  1. Ordinul este la MJ pe circuitul de avizare, semnare. Nu mai e mult asadar. Cu informatiile clasificate, la ce va referiti exact?

   1. era vorba de OMJ publicat in MO in februarie 2021 in care s-a schimbat indemnizatia de conducere si sporul de informatii clasificate, omj care a intrat in vigoare doar pe hartie. Banuiesc ca nu sunt bani si va intra in plata in 2022.

    1. Acela e cu aplicabilitate din 2023 de cand teoretic ar intra in vigoare si coeficientii mariti pe actuala lege a salarizarii.

     1. Mulțumesc frumos pentru răspuns
      Totuși, unde scrie că un spor se aplică imediat sau de la o dată anume iar altele nu
      Eu am citit și legea și omj, iar așa ceva nu există
      Deci ce mâna ANP și mai noul dga să spună așa ceva???
      Sau citește legi diferite, că nu am observat să se manifeste când dreptul de majorare aferent anului 2021 ne a fost luat
      Seară bună

     2. In tot felul de dispozitii tranzitorii si de amanare a aplicarii scrie asta. N-am articolele la indemana dar sunt sigur ca un jurist mai bun ca mine le poate identifica cu usurinta.

   1. Buna seara domnule Dumitrascu,

    Am citit cu regret faptul ca ati ales sa ramaneti doar membru onorific pentru FSANP , insa va doresc mult succes si va respectam decizia, aveti intreaga noastra consideratie.

    Multumirile sunt in numele meu, totodata si in numele altor colegi va rugam din suflet sa ne ajutati cu o ultima situatie (depindem foarte mult acest aspect sa stim cum sa ne planificam concediul si cum sa continuam concursurile din sesiunea unica ):
    Referindu-ma strict la mine si la ceilalti 2 colegi de la Spital JIlava (si sunt si alti membri de la alte penitenciare fix in aceeasi situatie), va adresam respectuos rugamintea din tot sufletul sa ne ajutati la Penitenciarul Giurgiu sa “ii convingeti dvs ca noi nu am reusit” pe “colegii de la resurse umane” sa publice CA SI CELELALTE UNITATI rezultatele partiale pentru testarea psihologica deja primite in unitate , citez raspunsul doamnei care a raspuns la telefon: analizam situatia daca le vom posta partial pe site sau cel mai probabil le asteptam pe toate si le afisam integral”.
    Ii aduc la cunostinta ca nu e normala atitudinea si ca ne e de mare ajutor sa stim un aspect ce ne priveste in mod direct si ca nu este nimic atipic in a publica partial ca la sursa externa si ca celelalte unitati care au fost intelegatoare. Cand i-am zis ca mi se termina concediul in 2 zile si ca ar fi de ajutor sa aflu rezultatul, mi-a spus foarte raspicat ca asta ma priveste si ca, daca vreau ofiter sa suport consecintele.
    O astfel de atitudine nu e corecta nici fata de mine, nici fata de ceilalti colegi care sunt in aceeasi situatie.
    Avand in vedere relatia buna pe care o aveti cu P.Giurgiu si cu reprezentantul dvs din unitate, poate puteti reusi maine sa ii convingeti sa publice rezultatele partiale sa putem lua si noi o decizie in ceea ce ne priveste, celeilalte colege ale mele i-au transmis ca nu sunt obligati sa ne ajute si sa le publice(sfidator).Rar am vazut o asa atitudine rautaciosa si agresiva.
    Multumesc din suflet si scuze de detaliere , insa am vrut sa ma asigur ca ma fac inteleasa si ca nu este doar un moft, ci o chestiune mai mult decat importanta pentru multi alti colegi.

    1. Am discutat la RU in ANP si in aceasta dimineata se publica. Termenul de contestatii curge de la data publicarii.

 2. Dl DUMITRASCU ne puteti spune cit dureaza acest circuit de avizare a OMJ specialist clasa si de cind credeti ca putem beneficia si noi de el multumesc

  1. Din pacate nu pentru ca nu sunt termene fixe pentru diversele etape. Poate dura o zi, o luna sau 1 an. Ministrul a promis ca rezolva repede, dar a promis multe ca rezolva repede si n-a facut-o.

Comments are closed.

Skip to content