Drepturile polițiștilor de penitenciare sub asediul incompetenței politicienilor Ciucă&Ciolacu. Refuzul muncii suplimentare și protestele pot bloca la propriu pușcăriile. Să le păzească Ciolacu și Ciucă!
FSANP, penitenciar, sindicat

Drepturile polițiștilor de penitenciare sub asediul incompetenței politicienilor Ciucă&Ciolacu. Refuzul muncii suplimentare și protestele pot bloca la propriu pușcăriile. Să le păzească Ciolacu și Ciucă!

Desființarea posturilor de șef birou, neplata muncii suplimentare și muncii prestate în zilele de repaus săptămânal și sărbători legale (SDSL) sunt principalele măsuri de austeritate, luate de liderii Coaliției PSD-PNL: Marcel CIOLACU și Nicolae CIUCĂ pentru a elimina ”gaura din buget” făcută de firmele și sinecuriștii de partid. Peste 43 de miliarde de lei furate în stil mafiot de clasa politică, vor trebui plătite, printre alți bugetari, de către polițiștii de penitenciare.

În sclavie și cu viața pusă în pericol…

Suntem dispuși să muncim suplimentar în regim de sclavie?

Suntem dispuși ca, din cauza lipsei de personal, să ni se pună în pericol siguranța și integritatea fizică?

Dacă răspunsul este ”DA!”, înseamnă că ne-am pierdut busola curajului și merităm talpa pe grumaz.

Dacă răspunsul este ”NU!”, trebuie să nu acceptăm să fim sclavi (sclavi gratis, aș putea spune…). Avem posibilitatea să nu tolerăm măsurile de austeritate care se vor a fi impuse și să nu mai tolerăm o salarizare cu rădăcini în 2009, o normă de hrană și o normă de echipare ”înghețate” .

Curaj vs. Lașitate

Curajul nostru, al vostru, al tău, polițistule de penitenciare, îi va determina pe Marcel CIOLACU și pe Nicolae CIUCĂ să vină ei în pușcărie și să stea 12 ore cu deținutul pe secție, fără să aibă pauză de masă, să stea în postul de pază și să-și satisfacă nevoile fiziologice în borcan sau într-o pungă, să fie amenințat direct, scuipat, înjunghiat ”de câte” un infractor dovedit de justiție.

Lașitatea ne va aduce și mai multe măsuri de austeritate, mai multe abuzuri, mai multe situații în care veți plânge și veți regreta că nu am reacționat la timp.

 

One thought on “Drepturile polițiștilor de penitenciare sub asediul incompetenței politicienilor Ciucă&Ciolacu. Refuzul muncii suplimentare și protestele pot bloca la propriu pușcăriile. Să le păzească Ciolacu și Ciucă!

  1. Cand va mai intreaba pe la tv cate un deontolog, care a fost cercetat si condamnat cu suspendare pentru niste magarii, mai bine le spuneti ca solutia e sa nu se mai fure atat. Sunt prea multi parlamentari care nu fac nimic, care nu au luat niciodata cuvantul in sedinte si care au in spate o intreaga increngatura de angajati. Banii sunt sifonati tot de ei prin tot felul de firme, firmulite, prieteni si neamuri.

Comments are closed.

Skip to content