Ghorgiu și Halchin luați ”la mișto” de un demetrian, cu gir rădulescian. Penitenciarul Pelendava este corijent la ”îmbunătățirea condițiilor de muncă”.
ANP, FSANP, justitie, sindicat

Gorghiu și Halchin luați ”la mișto” de un demetrian, cu gir rădulescian. Penitenciarul Pelendava este corijent la ”îmbunătățirea condițiilor de muncă”.

Conducerea Ministerului Justiției (MJ) și cea a Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) sunt luate ”la mișto” de conducerea Penitenciarului Craiova – Pelendava într-un demers serios de îmbunătățire a condițiilor de muncă, propus de sindicate. Penitenciarul Craiova-Pelendava este corijent la îmbunătățirea condițiilor de muncă. Pușcăria a cheltuit aproximativ 3.900 de lei pentru polițiștii de penitenciare. Un demetrian cu gir rădulescian i-a luat ”pe bombeu” pe ministra Justiției Alina GORGHIU și pe directorul general Dan HALCHIN.

Cum îi ”fură la cântar” demetrian și Rădulescu pe polișiștii de penitenciare. Ce fac MJ și ANP?

Cum? Simplu. Prin introducerea la articole pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă, pe care si le-au propus să le achiționeze în trimestrul al II-lea 2023, a unor articole de echipament sportiv pentru deținuți, pentru ca sumele să mai crească puțin. Deși, cel puțin la nivel declarativ, conducerea ANP monitorizează acest subiect, practica demonstrează că nu se confirmă respectiva monitorizare.

Următoarele obiecte: Apărători fotbal, Șorturi portar, Ghete fotbal, Genunchiere portar, Jambiere fotbal, Tricou portar, Tricouri, Sorturi, Genunchiere PENTRU DEȚINUȚI sunt considerate ”Bunuri materiale de natura obiectelor de inventar propuse a fi achizitionate în anul 2023 în vederea îmbunătățirii condițiilor de muncă” în viziunea conducerii Penitenciarului Craiova – Pelendava. Râdeți! Este pe banii dumneavoastră. Intrăm în epoca incapacității unor rătăciți ”profesioniști”. Ce fac Alina GORGHIU și Dan HALCHIN? Tolerează sau iau măsuri?

Ce înseamnă să ocupi o funcție că ”ești al cuiva”…

Demetriene, tu ai ajuns în diferite funcții de conducere din sistemul penitenciar, pentru că poliția penitenciară a avut nefericita șansă ca tu să ”fii al cuiva”, nu pentru ca ai avea vreo competență. Am refuzat să cred de-a lungul timpului că esti un mediocru penibil, fără substanță, a cărei limbă salivează când vede mână întinsă de șef. Dar, acum, tu, ca o fantoșă cu ochii bulbucați, să ajungi să-ți iei șefii ”la mișto”, demonstrează că ți-ai pierdut busola, demetriene…

Demetriene, te iau acum ”în băț” ca să râdă un întreg sistem de tine! Te-aș face prost, fricos și slugarnic, dar mi-e teamă că ai crede că te laud. Dar, ia aminte, demetriene, că ești dăunător Penitenciarului Craiova – Pelendava! Fiind luat în băț, pentru că te-ai accidentat voluntar cu tesla din dotare exact acolo unde-l doare pe voinic, va veni cineva din ANP sau MJ să te ”îngrijerască” și să-ți aline durerile ”în șale” de polițiștii de penitenciare.

Întrebări pentru ministra Justiției Alina GORGHIU și directorul general Dan HALCHIN:

 1. De ce atâtă lipsă de implicarea din partea conducerii Penitenciarului Craiova – Pelendava pe acest subiect: condiții de muncă?
 2. De ce unitatea nu are un plan aprobat, convenit cu organizațiile sindicale, desi directorul general a dispus în scris acest lucru?
 3. Cum se face că, desi conducerea ANP monitorizează această unitate (pe lângă alte 3 unități cel puțin corijente pe acest subiect),  nu a observat o asemenea ”golănie”?
 4. În cazul în care a observat ”golănia”, ce măsuri au fost dispuse de către ANP?
 5. Cât de reală este această monitorizare pe care și-a asumat-o directorul general Dan HALCHIN?
 6. Ministra Alina GORGHIU este interesată de îmbunătățirea condițiilor de muncă? Dacă DA, vrem măsuri de eliminare a derapajelor ”demetriene”, cu iz penal. Dacă NU, cerem Parchetului General să facă curațenie în Poliția Penitenciară. 
  Vrem să prevenim evenimente tragice de genul Crevedia, 2 Mai, Botoșani etc. în Poliția Penitenciară. Vrem șefi competenți, NU demetrieni! 

3 thoughts on “Gorghiu și Halchin luați ”la mișto” de un demetrian, cu gir rădulescian. Penitenciarul Pelendava este corijent la ”îmbunătățirea condițiilor de muncă”.

 1. Doar cateva cuvinte Demetrian este un baiat destept ,sunt prosti cei ce scriu despre el ,,nu exista in ANP Director economic ca Demetrian.

 2. Hai sa va spun un lucru vis a vis de condițiile de munca pe care ni le “dorim”. Noi de fapt le vrem, sa fie bine, sa fie frumos, dar de fapt le vrem cu jumătate de inima. Vrem sa se facă când suntem în concediu, ca să nu fie deranjat prea tare militianul, iar dacă se poate sa nu se facă în totalitate, e minunat. Și știți de ce? Pentru ca lipsa condițiilor de munca scuza putorile în a munci. “Eu as fi făcut, dar nu am condiții”,”Mai am 2 ani pana la pensie, cum am stat pana acum stau și în continuare”, iar când vine unul tânăr și vrea condiții de munca normale, toți milițienii se uita la el ca și cum “Asta a cui e de cere condiții de munca de cum a venit? Nici nu s-a uscat bine cerneala pe numire și deja are pretenții”.
  Va spun sincer ca am ajuns sa facem lucrurile cu forța, pentru ca în unele cazuri suntem mai rău ca hoții.

 3. Asta dacă nu era taticu ‘ dom Doctor să-l angajeze direct ofițer in sistem era vai mama lui . Întrebați-i pe cei vechi de la PMS Craiova și o sa va convingeți ce hahalera era .

Comments are closed.

Skip to content