Hărțuirea sexuală și/sau morală sancționate de legislație. Amendă și sancțiune disciplinară pentru ”sexuali” și ”șemecheri”.
FSANP, penitenciar

Hărțuirea sexuală și/sau morală sancționate de legislație. Amendă și sancțiune disciplinară pentru ”sexuali” și ”șemecheri”.

Adminsitrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a transmis unităților subordonate să modifice Regulamentele de ordine interioară (ROI), astfel încât hărțuirea sexuală și morală să fie considerată abatere disciplinară. Hărțuirea este sancționată și cu amendată de la 10.000 la 15.000 lei.

”Sexualii” și ”șmecherii”, pasibili de sancțiuni disciplinare și amenzi

Nu de puține ori ne parvin informații că un membru de sindicat este hărțuit la locul de muncă, fie că nu îi convine șefului ”șmecher” ”mecla” lui, fie că face parte din ”sindicatul care nu trebuie”. Iată, că legiutorul mai pune frâu poftelor carnale ale ”sexualilor” care se cred atrăgători doar că sunt numiți într-o funcție de șef și cred că polițistele de penitenciare trebuie atinse sau agresate verbal cu glume cu tentă sexuală.

Totodată, legiutorul mai sancționează si hărțuirea morală (orice formă de discriminare). Acesată măsură pune frână ”stăpânilor” de puscării sau șopârlelor (șefi tineri, proaspăt numiți într-o funcție) care se cred iguane penitenciare și conduc unitatea sau sectorul de activitate prin teroare.

FSANP va profita de această măsură și va actiona în instanță

Atragem atenția bivolilor sexuali și șopârlelor care se cred iguane penitenciare că vor fi târâți prin instanțe și parchete, ori de câte ori vom constata că burțile lor goale s-au umflat și fac pe ”șmecherii”.

Skip to content