Instituțiile de forță s-au duelat în fotbal. Penitenciarul Botoșani a organizat ziua polițiștilor de penitenciare
penitenciar

Instituțiile de forță s-au duelat în fotbal. Penitenciarul Botoșani a organizat ziua polițiștilor de penitenciare

În perioada 26 – 28 iunie, Penitenciarul Botoșani a organizat o competiție de fotbal dedicată zilei de 29 Iunie – Ziua polițiștilor de penitenciare. FSANP felicită organizatorii competiției și încurajează și alte penitenciare să ia exemplul colegilor de la Botoșani.

 • Evenimentul a adunat echipele reprezentative ale instituțiilor de apărare, precum și cele din sectorul administrativ, după cum urmează:
  – Inspectoratului de Poliție Județean;
  – Inspectoratului  pentru Situații de Urgență Județean;
  – Inspectoratului de Jandarmi Județean;
  – Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră;
  – Batalionului 334 Artilerie;
  – Biroului Vamal Botoșani;
  – Primăria Botoșani.

Cupa “Sf. Petru și Pavel” – ediția 2024 a oferit purtătorilor de uniforme șansa de a demonstra iscusința și spiritul sportiv, oferind un spectacol fotbalistic de neuitat pe Stadionul Municipal Botoșani.

Pe terenul de sport, toate echipele au dat dovadă de rezistență fizică, motivație și dorința de a se autodepăși, la fel ca pe timpul misiunilor de zi cu zi.

Astfel că, după 3 zile de meciuri intense, Cupa “Sf. Petru și Pavel” a fost câștigată de Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Botoșani. Locul II a fost ocupat de către Batalion 334 Artilerie“Alexandru cel Bun”, pe locul III fiind clasată echipa organizatoare a competiției,Penitenciarul Botoșani.

Organizarea și coordonare acestui eveniment, de o asemenea amploare, a fost realizată de colegul nostru, inspector de poliție penitenciară Răzvan CHILARAȘU, cu sprijinul conducerii unităților participante, care au făcut posibilă desfășurarea acestei competiții pe un stadion licențiat Liga I.

Skip to content