Directoarea "cu ziua" de la Penitenciarul Gherla ne-a dat cu limba română-n cap și a expus inutil un polițist de penitenciare.
ANP, FSANP, penitenciar, sindicat

Directoarea “cu ziua” de la Penitenciarul Gherla ne-a dat cu limba română-n cap și a expus inutil un polițist de penitenciare.

Ioana MIRON, directoarea “cu ziua” de la Penitenciarul Gherla a avut o reacție la articolul FSANP. Fără să-și dea seama, ziliera de la Penitenciarul Gherla, a transmis opiniei publice un comunicat de presă prin care ne-a dat cu limba română în cap și l-a expus inutil și gratuit pe agentul de poliție penitenciară Florin VĂDAN, în timp ce a protejat identitatea deținutului S.V.I.

Doamnă dragă, de unde naiba ai cules acest meșteșug de prostie? Ti-a venit ție sau te-a picat cineva cu ceară să procedezi în halul acesta imbecil? Cred ca ești tare mândră de tine! Domnul director general Dan HALCHIN te-a felicitat? Doamna ministru Alina GORGHIU a aflat cât și ce poți? Dacă n-au aflat, îi vom informa noi.

Deținuții mai presus decât polițiștii de penitenciare

Comunicatul de presă al Penitenciarului Gherla este scris într-o limbă orfană de mama “gramatică” și cu o inteligență născută dintr-o mamă prin corespondență și un tată defect. Altfel, nu-mi pot explica spartanica prostie cu care a fost conceput acest comunicat de presă.

Dragă Ioana, iată de ce comunicatul tău este cu totul imbecil:

 1. Ai protejat identitatea deținutului, dar a divulgat-o pe cea a polițistului de penitenciare, făcându-l ținta interlopilor într-un orășel în care toată lumea se cunoaște cu toată lumea. Deci “ca și’ prioritate pentru tine nu sunt deloc problemele oamenilor, deoarce e posibil să îi fi creat colegului nostru alte probleme, făcându-i public prenumele și numele.
 2. Recenzia legilor nu e indicat a se regăsi în comunicate de presă. N-ai avut capacitatea să îl personalizezi, să îi dai o imagine umană, personală. Dacă e să vorbim despre “regretul” tău exprimat pentru pierderea deținutului S.V.I., știm mult mai multe despre incident decât crezi tu și ai face bine să nu ne instigi să spunem tot ce știm! N-o facem, pentru că deținuții nu sunt obiectul activității sindicale, chiar dacă au pus stăpânire pe pușcăria pe care o conduci prin DZU.
 3.  Greșelile gramaticale nu ți-au stat pe retină? Apropo, Ioana dragă, telefoanele mobile nu aveau cum să fie “vizibile PE aparatul cu raze x” pentru că nu erau acolo puse, ci în televizor. Ca să te exprimi corect, ca un ofițer ce ești, ci nu ca un director de o calitate discutabilă, cum demonstrezi, ar fi fost utilă sintagma: “telefoanele mobile nu au putut fi observate cu ajutorul aparatului cu raze x”. Repet, dragă Ioana, telefoanele nu erau pe aparatul cu raze x, cum tu nu ești director de penitenciare și sper că ești doar un coordonator de conjunctură până identifică ANP un ofițer conștient de pălăria de director al Penitenciarului Gherla.
 4. Nu pot să-mi imaginez un televizor care “a trecut prin post control”. Un televizor personificat, căruia i-au crescut picioare și care era gestant (avea 4 telefoane mobile în burtă) a trecut singurel prin postul de control. O fi fost însoțit/păzit? Nu te supăra pe mine, Ioana, dar ești tare analfabetă!
 5. Îți propun să achiziționezi o mână de virgule, pe care să le arunci la întâmplare în textul următorului comunicat de presă steril și prin care îți vulnerabilizezi colegii, în timp ce-i protejezi pe infractorii pe care-i custodiezi.
 6. Florin VĂDAN reprezintă Penitenciarul Gherla în faţa organelor judiciare, ca să sesizeze el însuși poliția?

Ajutor, domnule HALCHIN! – strigă colegii de la Penitenciarul Gherla

Îl întreb pe domnul director general Dan HALCHIN: Ați vrut să râdeți de Penitenciarul Gherla, când ați numit-o directoare prin DZU pe doamna Ioana MIRON? Domnule director general, testați gradul de suportabilitate al angajaților din Penitenciarul Gherla?

Domnule director general, colegii noștri de la Penitenciarul Gherla sunt debusolați, amenințati, scuipați, înjurați de deținuți. Acum s-au mai trezit și cu o cucoană care conduce pușcăria în spirit britanic, adică pe contrasens.

Comunicat de presa 13.02.2024

8 thoughts on “Directoarea “cu ziua” de la Penitenciarul Gherla ne-a dat cu limba română-n cap și a expus inutil un polițist de penitenciare.

  1. Cei care azi iau apărarea unui director/șef corupt doar pentru ca nu au fost ei cei abuzati prin faptele sale de corupție, maine veți plânge aici in comentarii că sunteți victime. Ați ajuns sa va plângeți călăul? Sau sunteți o pila de-ale doamnei director Ioana?
   Polițiștii de penitenciare înjurați, batjocoriți, amenințați din Penitenciarul Gherla cum se simt că o parte din șefii penitenciarului nu dau doi bani pe ei si ii lasă prada deținuților?
   Tolerați gunoaiele până o să vă sufoce mirosul lor urat. Atunci va fi prea târziu.
   Nu e vorba de misoginism. Nu o victimizati aiurea!
   Săptămâna trecută am sunat-o si am discutat cu doamna director. A ales a mă minta cu nerușinare, prezentându-mi (cu intenție) “eronat” o mutare de la Secția Cluj la Gherla a unui coleg “pilos”.

  1. Curajul este al dumneavoastră că faceți față acolo corupției si incompetenței crase a unor șefi care nu pun preț pe colegi. Lupul a îmbrăcat blana de oaie si acum face pe victima. Daca acum, când este prin DZU director își permite sa își “asume” o schimbare din funcție pe pile, daca ar fi împuternicită sau prin concurs, ce ar face doamna Ioana? Aveți reacție, nu ii plângeți de mila! Citiți comunicatul de presa si o sa vedeți pe cine pune preț! Pe deținutul pe care l-a protezat, nu pe colegul căruia i-a făcut public prenumele si numele.

  1. Știu doamna. Aveți dreptate. Sper sa nu aibă mulți colegi de la Gherla sindromul Stockholm. Când esti prea mult abuzat, batjocorit, lipsit de apărare in războiul cu deținuții, tinzi să îți placa starea. Sper ca polițiștii din cadrul Penitenciarului Gherla să rămână pe baricade si sa lupte împotriva abuzurilor si corupției unor șefi de acolo. Normalitatea nu e sa tolerezi, crezând ca ție nu îți vine rândul sa fii victima corupției si incompetenței șefilor habrnisti. Normalitatea e sa ii pui la zid pe abuzatori, sa va uniți si sa rămâneți sindicatul care a luptat mereu contra șmecherilor cu funcții.

 1. L-ati lasat pe amărâtul de lulian si acum v-ati apucat de nepricepută de loana….
  Ba era vina lu Apahidean (ca e depăsit), ba a lu Tiple (ca s a pensionat prea devreme), ba a sifonarilor incompetenți de la
  SIPA (care apropo dorm cu ochii deschisi), ba a lu Horatiu (ca e prea agresiv cu angajatii) iar acum mai nou e vina lu Ioana (Monalisa de Gherla).
  Dpmdv gresiti cu aceste judecați si ar trebui să identificati vinovatul prin prisma altor persoane care au influenta si care au state vechi de plat
  in aceasta unitate, nu în personaje trecătoare si care azi sunt mâine nu mai sunt (ex: lulică acest Messi băimărean al cuvintelor,
  sipanezul argesean care a dat bir cu fugitii după ce a bagat teroarea in hoti si in angajati sau in altii din istoria recentă a unității noastre și care sunt sau au fost efemeri).
  Gherla e într-o continuă decădere dar nu așa se vor rezolva problemele.

 2. Felicitări pentru articol.
  E grav că ANP și-a dat birul sa numeasca, chiar și prin DZU astfel de specimene.
  Oare chiar nu exista un ofițer capabil din acea unitate care să reducă Gherla in topul unităților din țară? Eu zic că sunt chiar mai mulți, doar că cine știe interese sunt de a fost aleasă chiar doamna certata cu gramatica.(multi vor spune că nu ea a făcut comunicatul, ceea ce poate fi adevărat, doar că ea la semnat…și nu e primar, ci director de unitate…)

Comments are closed.

Skip to content