OUG privind gradul și norma de echipare a fost adoptat în Guvern si merge la Monitorul Oficial
FSANP, penitenciar, sindicat

OUG privind gradul și norma de echipare a fost adoptat în Guvern si merge la Monitorul Oficial. Rămâne norma de hrană…

OUG privind gradul și norma de echipare a fost adoptat în Guvern si merge la Monitorul Oficial (M.O.). Reluăm negocierile pentru norma de hrană. Mulțumim doamnei ministru Alina GORGHIU pentru sprijinul acordat și apreciem că prim-ministrul Marcel CIOLACU și-a respectat promisiunea.

7 thoughts on “OUG privind gradul și norma de echipare a fost adoptat în Guvern si merge la Monitorul Oficial. Rămâne norma de hrană…

 1. Nu doar norma de hrana mai ramane.
  1. norma de hrana
  2. actualizare solda de functie
  3. aplicarea in integralitate a Legii 153- suntem ultimii carora nu a fost aplicata aceasta lege
  4. actualizare sporuri

 2. Asta arată sănătatea instituțiilor publice. Poți rămâne fără permis și dacă ești director de pușcărie, este normalitate . Aviz celor care umblă cu însemnele IPA în parbriz, încercați să respectați legea și lăsați insignele. Schimbați-vă mentalitatea, schimbați-vă sistemul de valori și nu mai simpatizați interlopii și infractorii . Nu mai bârfiți milițienii de pe vremuri care umblau cu cascheta la lunetă ca sunteți la fel.

 3. O țară de ciocolată, cu conducători de ciocolată și votanți de ciocolată. Orice asemănare cu realitatea e pur întâmplătoare.

 4. Bună ziua,

  Ce ne puteți spune despre noua știre vis a vis de mutarea Penitenciarelor Craiova, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc și Brăila în afara orașelor?

Comments are closed.

Skip to content