Polițiștii de penitenciare iau în calcul să iasă în stradă. Jos labele politice murdare de pe protestul fermierilor si al transportatorilor.
FSANP, penitenciar, sindicat

Polițiștii de penitenciare iau în calcul să iasă în stradă. Jos labele politice murdare de pe protestul fermierilor si al transportatorilor.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) susține și încurajează protestul legitim al fermierilor si al transportatorilor și anunță că ia în calcul declanșarea protestelor în penitenciare, deoarece Guvernul României întârzie nejustificat aplicarea legii salarizării unitare și fură în formă continuată din buzunarele polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare. Sindicatele din penitenciare somează partidele: AUR si S.O.S. România să stea departe de protestul legitim al fermierilor si al transportatorilor, întrucât minimalizează efectele manifestării acestora.

AUR si S.O.S. România vor confiscarea protestului legitim

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) acuză partidele politice AUR și S.O.S. România că vor să câștige capital electoral pe spatele fermierilor și transportatorilor, iar participarea celor două partide politice la acest protest legitim minimalizează efectele acțiunilor protestatarilor, oferind posibilitatea politicienilor puterii să considere protestul lor ca fiind o acțiune imorală, cu iz politic și de campanie electorală.

Marcel CIOLACU trage de timp, pentru că nu are soluții

Inconștiența partidelor politice AUR și S.O.S. România de a se alătura protestelor fermierilor și transportatorilor exclusiv pentru a câștiga capital electoral, acordă posibilitatea prim-ministrului Marcel CIOLACU să se ascundă în mod cinic și să tragă de timp, fără să ofere vreo soluție concretă reprezentanților celor două sectoare de activitate. 

Polițiștii de penitenciare vor suporta creșterea prețurilor

Taxele, impozitele și accizele mărite pentru fermieri și transportatori vor fi decontate de toți românii, printre care se numără și polițiștii de penitenciare, întrucât aceste măsuri se vor regăsi în prețuri. Grupurile de lucru anunțate de Marcel Ciolacu reprezintă dovada clară că prim-ministrul României nu are nicio soluție la revendicările reprezentanților fermierilor și transportatorilor. Aceste grupuri de lucru sunt doar o strategie ieftină a PSD de a trage de timp, în speranța că fermierii și transportatorii vor abandona protestul.

Guvernul Ciolacu fură bani din buzunarele polițiștilor de penitenciare

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) susține și încurajează protestul legitim al fermierilor si al transportatorilor și anunță că ia în calcul declanșarea protestelor în penitenciare, deoarece Guvernul României întârzie nejustificat aplicarea legii salarizării unitare și fură în formă continuată din buzunarele polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare. 

3 thoughts on “Polițiștii de penitenciare iau în calcul să iasă în stradă. Jos labele politice murdare de pe protestul fermierilor si al transportatorilor.

  1. dle Dorobantu cat trebuie sa mai asteptam sa avem si la Timisoara un sindicat afiliat Fsanp ? ne am saturat de vataful care conduce actualul sindicat. Lidere lasa si pe altii sa traiasca bine. meseria de uber-ist ti se potriveste beton

Comments are closed.

Skip to content