Polițistul de penitenciare, Felix DRĂGUȚ, e campion la Brazilian Jiu Jitsu Gi. FSANP se mândrește cu el.
FSANP, penitenciar, sindicat

Polițistul de penitenciare, Felix DRĂGUȚ, e campion la Brazilian Jiu Jitsu Gi. FSANP se mândrește cu el.

Polițistul de penitenciare, Felix DRĂGUȚ, a participat la probele de Brazilian Jiu Jitsu Gi, în cadrul EUROPEAN POLICE & FIRE GAMES, Spania 2023, organizată în Torrevieja și a reușit să obțină două medalii de aur la categoria de 77 kg centuri albe și mov. Felicitări, Felix!

Iată ce a declarat un campion!

“Am rămas fără cuvinte ! Munca si-a spus cuvântul! Am participat la European Police and FireGames din Torrevieja, Alicante, în Spania și am reusit sa ies dublu Campion European la proba de jiu-jitzu categoria -77 kg Gi & No-Gi. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut. Am demonstrat că prin muncă și ambiție se poate orice! Dedic aceste victorii în special copiilor de la sala unde predau în Pitești și îmi doresc în viitor sa îmi calce pe urme!”

FSANP e mândru de performanța lui Felix!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) e mândră de performanțele lui Felix DRĂGUȚ. Nu este prima data când acest polițist de penitenciare din cadrul Penitenciarului Mioveni urcă pe podium și este premiat. Munca și ambiția acestui polițist de penitenciare demonstrează că orice se poate. Sindicatul Alianța Mioveni a fost alături de Felix. Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) ar trebui să îl premieze și să încurajeze și alți polițiști de penitenciare să performeze.

2 thoughts on “Polițistul de penitenciare, Felix DRĂGUȚ, e campion la Brazilian Jiu Jitsu Gi. FSANP se mândrește cu el.

  1. Felicitări pentru articol d-le Dorobanțu și continuați sa promovați colegii care performeaza în diverse sporturi și domenii pentru a putea fi cunoscuți de către toti ceilalți.
    Felicitări colegului pentru performantele sale.

Comments are closed.

Skip to content